Inschrijvingen voor schooljaar 2020-2021

06/06/2020 - 09:27

Beste ouders en leerlingen,

Dit schooljaar houden wij geen inschrijvingsdagen in de dansschool zelf. Dit gezien de Corona maatregelen. We willen niet onnodig teveel mensen bij elkaar brengen.

Normaalgezien geven wij ook vroegboekkortingen voor wie op de inschrijvingsdagen langs komt. Dit jaar zullen we dit anders aanpakken.

Wie zich online inschrijft tussen 10 juni en 20 juni 2020 en de betalingstermijn van 14 dagen respecteert, zal toch kunnen genieten van die extra korting. De inschrijvingen worden gedurende die periode ook enkel voor bestaande leden open gezet. Vanaf 21 juni worden de inschrijvingen voor iedereen open gezet.

Nieuw in ons uurrooster zijn:

-Showteam 3: er komt een extra showteam bij! Dat wil zeggen dat er extra ruimte is voor nieuwe talenten die bij de showteams willen aansluiten. Wil jij graag een showteamer of preshowteamer worden? Stuur dan zeker een mailtje!

-Yoga/pilates voor dansers: voor iedereen

-Jazzfunk: Vanaf begin middelbaar

-Clipdance Kids: vanaf 3de leerjaar

-Clipdance: vanaf begin middelbaar

-Girly Hiphop: vanaf begin middelbaar

-Girly Clipstyle: vanaf 3de middelbaar

-Ballet Volwassenen A: voor volwassenen beginnersniveau

-Silver Swans: ballet voor 50 plussers

We verwelkomen dan ook een aantal nieuwe lesgevers in ons docententeam! Wij kijken er in ieder geval al enorm naar uit om er vanaf september in te vliegen!

KANDIDAAT PRESHOWTEAM, SHOWTEAM 1, 2 en 3:
Wie zich graag kandidaat stelt voor préshowteam, showteam 1, showteam 2 en showteam 3 kan dit door een mailtje terug te sturen of mij er even over aan te spreken.